مواد لازم:
مرغ: تعداد تکه ها به تعداد افراد مصرف کننده
پیاز متوسط: 2 عدد
گوجه: 3 تا 4 عدد کوچک
بادمجان: دلخواه
غوره: نصف لیوان( یا 1 لیوان، براساس علاقه شما به ترشی غوره)
نمک،فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ رو که نمک و زرد چوبه زدین، تو روغن تفت میدین که بوش گرفته بشه. بعد با 2تا 3 لیوان آب میذارید بپزه.
پیاز رو سرخ کنید، غوره تون رو هم بهش اضافه کنید و سرخ کنید، 2 تا گوجه هم رنده کنید و تو همین تابه پیاز و غوره سرخ کنید.(قبل از اضافه کردن گوجه میتونید یک مقدار از غوره رو بردارید و برای تزیین روی خورشت نگهدارید)
حالا همه این مواد رو به مرغ نیم پز شده اضافه کنید تا جا بیفته.
بادمجان و 2 تا گوجه رو از وسط نصف کنید و سرخ کنید و تقریبا در انتها به خورشت اضافه کنید.
فلفل و دارچین هم تقریبا در اوخر کار به خورشت بزنید و با شعله کم بزارید جا بیفته.
موقع سرو کردن؛ اون غوره سرخ شده در پیاز رو که کنار گذاشته بودین، برای تزیین بریزید رو خورشت.