خورشت غوره مسما

مواد لازم:

 

مرغ: تعداد تکه ها به تعداد افراد مصرف کننده
پیاز متوسط: 2 عدد
گوجه: 3 تا 4 عدد کوچک
بادمجان: دلخواه
غوره: نصف لیوان( یا 1 لیوان، براساس علاقه شما به ترشی غوره)
نمک،فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

مرغ رو که نمک و زرد چوبه زدین، تو روغن تفت میدین که بوش گرفته بشه. بعد با 2تا 3 لیوان آب میذارید بپزه.

پیاز رو سرخ کنید، غوره تون رو هم بهش اضافه کنید و سرخ کنید، 2 تا گوجه هم رنده کنید و تو همین تابه پیاز و غوره سرخ کنید.(قبل از اضافه کردن گوجه میتونید یک مقدار از غوره رو بردارید و برای تزیین روی خورشت نگهدارید)

حالا همه این مواد رو به مرغ نیم پز شده اضافه کنید تا جا بیفته.
بادمجان و 2 تا گوجه رو از وسط نصف کنید و سرخ کنید و تقریبا در انتها به خورشت اضافه کنید.

فلفل و دارچین هم تقریبا در اوخر کار به خورشت بزنید و با شعله کم بزارید جا بیفته.
موقع سرو کردن؛ اون غوره سرخ شده در پیاز رو که کنار گذاشته بودین، برای تزیین بریزید رو خورشت.

نکات

اول اینکه این خورشت رو میشه با گوشت هم درست کرد و لذیذ میشه.

دوم اینکه برای اینکه خورشت تون مجلسی بشه، بادمجان رو با دسته ش سرخ کنید و تو ظرف سرو کردن کنار هم بچینید.

سوم اینکه میتونید کمی رب و زعفران هم در تهیه این خورشت استفاده کنید که دیگه به سلیقه خودتونه.

چهارم؛ اگه ترشی غوره راضی تون نکرد، میتونید آبغوره هم بهش بزنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست