خورش دختر لوس

طرز تهیه خورش دختر لوس

غذاهای گیلانی علاوه بر اینکه طعم بی نظیری دارند، اسم های جالب توجه و تامل برانگیزی نیز دارند که گاه ریشه آن مشخص نیست. خورش دختر لوس هم یکی از جالب ترین و عجیب ترین این نام هاست و برخلاف تصور عموم، با نازخاتون و کال کباب متفاوت است.

 

مواد لازم برای خورش دختر لوس
بادمجان : 5 تا متوسط
گوجه فرنگی: 2 تا متوسط
پیاز : یک عدد
سیر :3 حبه
نعنا خشک :2 قاشق غذاخوری سرپر
آبغوره :نصف استکان
آب :نصف استکان
نمک، فلفل، زرچوبه و گلپر :به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش دختر لوس
بادمجان ها را بعد از پوست کندن، مکعبی خرد کنید و نمک بزنید و توی آبکش بگذارید.
پیاز و سیر خرد شده را با روغن زیتون تفت دهید و زردچوبه بزنید.
بادمجان ها را شسته، خشک کنید و با پیاز تفت دهید.
گوجه های خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید.
سبزی خشک، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و با آبغوره و کمی آب بگذارید با در بسته بپزد.
در آخر هم کمی گلپر به غذا اضافه کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد خورش دختر لوس

خورش دختر لوس جزو غذای محلی – گیلانی میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
خورش دختر لوس را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست