مرجو قلیه

غذای گیلانی

نمک، فلفل: به مقدار لازم

عدس: 2 پیمانه

گردو(خرد شده): 1/3 پیمانه

سیر: 8 حبه

رب انار: 2 قاشق

سبزی معطرو خشک:1 قاشق

طرز تهیه:

ابتدا عدس را با آب و مقدار کمی نمک و روغن می پزیم، سپس با گوشتکوب یا مخلوط کن آن را له میکنیم و به صورت پوره درمی آوریم. گردو را در ظرفی دیگر همراه سیر خرد شده میکوبیم. سپس عدس پوره شده را همراه نمک و فلفل به آن  افزوده و با هم مخلوط می کنیم. آب را نیز به مواد اضافه میکنیم و ظرف را روی حرارت قرار می دهیم. باید غذا را مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد و به آرامی غلیظ شود. سپس رب انار و سبزی معطر را نیز اضافه می کنیم.
مرجو قلیه یا خورش مرجو از خورشهای بسیار معروف شهرستان تالش استان گیلان است. درست کردن این خورش راحت و درعین حال بسیار خوشمزه است و عطر خیلی خوبی دارد.

برخی افراد بجای رب انار از كشك استفاده میكنند . باتوجه به ذایقه تان اگر دوست دارید بجای رب انار، همان مقدار كشك استفاده كنید.
توصیه میکنیم این قلیه را با برنج كته میل كنید.

به همراه این غذا زیتون پرورده سرو و میل کنید.
باتوجه به سلیقه و ذایقه سبزی معطر موردنظرتان را در خورش مرجو قلیه بریزید. افراد بومی گیلان این غذا را با سبزی های خاص محلی تهیه میكنند.

مرجو قلیه جزو غذاهای رایج در منوی رستورانهای استان گیلان نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست