ورقه گیلکی

طرز تهیه ورقه گیلکی

ورقه، نوعی کوکوی بادمجان گیلکی است که با نان یا کته خورده می شود. برخلاف ظاهر ساده اش طعم فوق العاده ای دارد و تهیه آن در زمان و هزینه صرفه جویی می کند.

 

مواد لازم برای ورقه گیلکی
بادمجان متوسط: 3عدد
تخم مرغ: 4 تا 5 عدد
روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: یک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه ورقه گیلکی
1 – بادمجان را پوست کنده و به صورت حلقه هایی به ضخامت 2 سانتیمتر ببرید، روی آن نمک پاشیده و در آبکش بگذارید تا تلخی آب آن خارج شود. پس از حداقل نیم ساعت، آن را شسته و خشک کنید.
2 – بادمجان ها را در روغن سرخ کنید، سپس با حوله کاغذی روغن اضافه آن را بگیرید.
3 – یک تابه نچسب را چرب کنید و بادمجان ها را کف آن بچینید. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده ،هم بزنید تا یکدست شود.

4 – تابه را روی شعله متوسط داغ کنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و آن را بپزید تا تخم مرغ ببندند. پس از 6 دقیقه، آن را برش داده و پشت و رو کنید تا هر دوطرف آن بپزد. این غذا را با گوجه فرنگی، ماست و کته سرو کنید.

نکات
1 – اضافه کردن نصف قاشق چای خوری دارچین اختیاری است.
2 – اگر بادمجان پوست نازک است آن را با پوست خرد و سرخ کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد ورقه گیلکی

ورقه گیلکی جزو غذای محلی – گیلانی میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
ورقه گیلکی را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست