مطنجن مرغابی

طرز تهیه مطنجن مرغابی

مطنجن مرغابی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است.

 

مواد لازم برای مطنجن مرغابی

مرغابی: 1عدد
مغز گردوی ساییده: 5 -6 پیمانه
قیصی هسته گرفته: 250 گرم
کشمش بی هسته: 250 گرم
رب انار: 3-4 قاشق غذاخوری
شکر: 1-2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، روغن و دارچین: به میزان لازم

 

طرز تهیه مطنجن مرغابی

رب انار و شکر را در یک پیمانه آب حل کنید.

مرغابی و مغز گردو را با 1 لیتر آب در دیگ روی آتش ملایم بار کنید و 2 ساعت بپزید تا مرغابی بپزد و گردو به روغن بنشیند. در پایان ساعت اول محلول رب انار را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید.

2-3 قاشق روغن در تابه روی آتش ملایم داغ کنید، قیصی و کشمش را 3-4 دقیقه در آن تفت بدهید و اندکی دارچین بپاشید. قیصی و کشمش را به خورش اضافه کنید و بگذارید دیگ با در نیمه باز 20/15 دقیقه ریز جوش بزند.

اگر رب انار شیرین باشد می توانید شکر را حذف کنید؛ یا اگر ترشی آن کافی نباشد، چند قاشق آب غوره یا آب لیمو اضافه کنید.

این خورش را در گیلان معمولاٌ با مرغابی درست می کنند؛ ولی البته مرغ هم می توان به کار برد؛ در این صورت مرغ را 35-40 دقیقه پیش از پایان پخت مغز گردو در دیگ بگذارید، وگرنه زیاد پخته می شود و از هم وا می رود.

 

نکات تکمیلی در مورد مطنجن مرغابی

مطنجن مرغابی جزو غذای محلی – گیلانی میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مطنجن مرغابی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست