پلاسرتره

پلا سر تره

پلا سر تره یکی از چندین غذای سنتی و محلی استان گیلان است.این غذا از انواع سبزیجات خوشبو نیز بهره مند است.

 

مواد لازم برای پلا سر تره

سبزی تازه:شوید (کمی بیشتر ازدیگر سبزی ها), گشنیز، جعفری، تره، اسفناج (یا برگ چغندر)، ترشک (اگر در دسترس باشد)، برگ گزنه تازه اگر باشد خوش طعم تر می شود _ 2 کیلو
پیاز بزرگ _ یک بته
سیر _ 3 تا 4 بته (در صورت بودن برگ سیر تازه از برگ سیر استفاده می شود)
تخم مرغ _ 3 تا 4 عدد
گوجه فرنگی متوسط _ 2 تا 3 عدد
فلفل، نمک و زردچوبه _ به اندازه کافی
روغن _ به مقدار کافی

 

طرز تهیه پلا سر تره

سبزی، سیر و پیاز را بعد از تمیز کردن و شستن، ریز خرد می کنیم. و در قابلمه می ریزیم، یک و نیم لیوان آب در آن می ریزیم، گوجه فرنگی ها را پوست کنده و اضافه می کنیم، نمک و زردچوبه زده و در قابلمه را گذاشته، و با حرارت ملایم می گذاریم پخته شود. زمانیکه آبش کاملا گرفته شد (حدودا 40 دقیقه)، روغن به مقدار کافی در آن ریخته و تفت می دهیم. تخم مرغها را در ظرفی هم زده و روی خورش می ریزیم و به اندازه مناسب فلفل می پاشیم. در قابلمه را گذاشته و حدودا تا ده دقیقه دیگر پلاسرتره آماده می شود. پلاسرتره با مرغ، ماهی، کباب همراه با برنج یا نان و حتما ماست صرف می شود. در صورت تمایل موقع صرف پلاسرتره آب نارنج هم می توان روی آن ریخت.

 

نکات تکمیلی در مورد پلا سر تره

پلا سر تره جزو غذای محلی – گیلانی میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پلا سر تره را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست