شوید خولی غذای گیلانی

طرز تهیه شوید خولی غذای گیلانی

 

مواد لازم برای شوید خولی غذای گیلانی
پیاز متوسط دو عدد
مرغ یک عدد
شوید 250 گرم
گشنیز و جعفری خرد شده دو قاشق سوپ خوری
تخم مرغ سه عدد
آلوچه خشک 100 گرم
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه شوید خولی غذای گیلانی
ابتدا گوشت مرغ را با یک عدد پیاز که خلالی خرد کرده ایم سرخ کرده و وقتی که پیاز طلایی شد سبزی خرد شده را نیز در تابه ریخته و با مواد تفت می دهیم.

پس از این که سبزی کاملاً نرم شد، تخم مرغ ها را در یک ظرف به حدی می زنیم تا سفیده و زرده با هم مخلوط و یک رنگ شوند.
سپس تخم مرغ ها را روی مواد در حال سرخ شدن ریخته و وقتی که تخم مرغ ها کمی بسته شدند آلوچه خشک شسته را (بدون این که از قبل خیسانده باشیم) در مخلوط ریخته و با بقیه مواد سرخ می کنیم.
پس از پنج دقیقه مواد را به همراه دو لیوان آب جوش در قابلمه ریخته و زمانی که مرغ پخته شد نمک، فلفل و زردچوبه را به غذا اضافه می کنیم.

نکات
1. می توانیم به جای گوشت مرغ از گوشت اردک در این غذا استفاده کنیم.
2. همیشه تخم مرغ ها را قبل از مصرف به صورت جداگانه در ظرفی شکسته وقتی که از سلامت آن ها مطمئن شدیم از آن استفاده می کنیم.

 

نکات تکمیلی در مورد شوید خولی

شوید خولی جزو غذای محلی – گیلانی میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
شوید خولی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست