نکاتی مهم برای تجربه یک سفر تابستانی مطبوع

 

 

 

-چه چیزی با خود ببریم؟

با توجه به مقصد سفرتان ، به وسایل متفاوتی ممکن است احتیاج داشته باشید. روی هم رفته بد نیست حواستان به موارد زیر باشد:

لباس خنک و سبک بردارید. لباسهای پلاستیکی و چسبان انتخاب مناسبی برای پوشیدن در آب و هوای گرم نیستند؛ جلوی عرق کردن طبیعی بدن را می گیرند و بعد از یکبار پوشیدن در هوای گرم بوی خوبی نخواهند داشت. لباسهایی بپوشید که راحت شسته و خشک شوند. آب و هوای شهرهای ساحلی عموما مرطوب و شرجی است و لباسها دیرتر خشک میشود، اگر لباس نخی و سبک داشته باشید کمتر نگران این قضیه خواهید بود. با لباسهای غیر ضروری چمدان خودتان را سنگین نکنید؛ فصل تابستان و حراج و خرید است، احتمال ولخرجی را در نظر بگیرید و مطمئن باشید می توانید از لباسهای تازه خریداری شده در همان شهر بپوشید.

کفش راحت انتخاب کنید. مطمئنا با کفش کتانی نمی توانید روی شن های ساحل راه بروید، علاوه بر این که پاها را خیلی داغ می کند، باید چندین بار کفش ها را بشویید تا از شر شن ها خلاص شوید. یک جفت صندل یا کفش تابستانی همراه داشته باشید. اگر قصد پیاده روی های طولانی دارید، به کفش کتانی هم نیاز پیدا خواهید کرد، مگر این که از راحتی و طبی بودن صندل هایتان اطمینان داشته باشید.

ضد آفتاب، عینک آفتابی، کلاه. بدون این سه تا از خانه بیرون نروید. اشعه های مضر خورشید، که تابستان را فصل قدرت نمایی خودش می داند، بیشتر از هر چیز روی چشم و پوست تاثیر میگذارند. یک عینک آفتابی راحت و سبک، که ترجیحا فلزی نباشد و توی گرما داغ نکند به همراه یک ضد آفتاب مرغوب می تواند راه حل خوبی برای محافظت از پوست و چشم هایتان باشد.کلاه های لبه دار نیز هم به عینک و ضد آفتاب کمک می کنند و هم جلوی آسیب زدن آفتاب به موها را می گیرند.

یکی دو تا کیسه ی پلاستیکی همراهتان داشته باشید. موقع ترک ساحل و در مواجه با لباس های خیس و شنی به دردتان می خورد. به غیر از این، می توانید لباس های تمیز و کثیف را با کیسه از هم جدا کنید و همه را پیش هم توی چمدان نگذارید.

اگر بطری های کوچک آب معدنی را دوست ندارید، یک بطری یا لیوان در دار کوچک که بتواند گوشه ی کیفتان حملش کنید، همراه ببرید. باید به طور مرتب آب بنوشید و شاید همه جا لیوان شخصی یا آب تمیز در دسترس نباشد.

 

-چه غذایی در سفر تابستانی بخوریم؟

سعی کنید غذاهای خیلی چرب و سنگین در برنامه غذایی تان نباشد. میان وعده های سبک میل کنید. میوه های تازه و سبزیجات را حتما به یاد داشته باشید.

مهمترین خوراک تابستان نوشیدنی است. نوشیدنی های خنک و ترجیحا طبیعی بنوشید. آب میوه ها و نوشابه های گازدار هر چه کمتر، بهتر. داخل لیوان آب چند قطره لیمو بچکانید؛ لیمو به تعریق سالم تر بدن کمک می کند.

از بهداشت رستوران یا کافه ای که می خواهید آن جا غذا بخورید مطمئن باشید. با یک نگاه به ظاهر رستوران می توان متوجه وضعیت آشپزخانه اش هم شد. اگر غذایتان بو یا رنگ غیر طبیعی داشت حتما با پیشخدمت در میان بگذارید و آن غذا را نخورید.

بهتر است از فروشنده های دوره گرد، مواد غذایی نخرید؛ چون که در معرض هوای آزاد بوده اند و احتمال فاسد شدن شان بیشتر است.

خوراکی هایی مثل شیر، خامه و کره را پاستوریزه بخرید و به تاریخ انقضای آنها دقت کنید.

 

-سفر تابستانی با کودکان:

بچه هاسریع تر در گرما کلافه می شوند. کودکتان را خیلی در فضای گرم و آفتابی نگه ندارید.

لباس مناسب و خنک به او بپوشانید و حتما از ضد آفتاب های مخصوص کودکان برای محافظت از پوست صورتش استفاده کنید.

اگر به سنی رسیده که عینک را روی صورتش نگه دارد، یک عینک آفتابی مرغوب برایش تهیه کنید.

اگر کودک شما از پوشک استفاده میکند، پماد و لوسیون های ضد سوزش پوست همراه داشته باشید و از سوختن پاهایش جلوگیری کنید.

سعی کنید در شهر خودتان چند باری او را به استخر ببرید که از آب ترسی نداشته باشد؛ در این صورت بچه ها از بازی های آبی خیلی استقبال می کنند و بهشان خوش می گذرد. کنار دریا یا استخر باید بیشتر مراقب او باشید. حواستان باشد خیلی توی دریا جلو نرود، کناره های استخر ندود و زمین نخورد.

 

-توصیه های عمومی:

بد نیست یک مجله یا کتاب سبک همراه داشته باشید، وقتی در حال دراز کشیدن در آفتاب هستید، به اهمیتش پی می برید.

خیلی در معرض تابش خورشید نباشید. جاهای خنک و سایه را برای استراحت انتخاب کنید. مراقب گرمازدگی باشید.

بعضی از فرودگاه ها، مراکز خرید و هتل ها به خاطر سیستم های خنک کننده ی پر قدرتی که در فصل تابستان فعال می کنند، خیلی سرد هستند. اگر شما یکی از آدم های اصطلاح سرمایی هستید یا خیلی راحت مریض می شوید، یک ژاکت معمولی در دسترس داشته باشید. تغییر ناگهانی دمای بدن می تواند باعث سرما خوردگی شود.

کیف دستی خود را سبک کنید. گرمای هوا و کیف سنگین و شهری که خوب بلدش نیستید، می تواند بیش از حد شما را کلافه کند.

اگر به بیماری خاصی مبتلا هستید، قبل از سفر با پزشک خود مشورت کنید. داروهای مورد نیاز را به مقدار کافی همراه ببرید. اگر مبتلا به دیابت هستید، مراقب دمای نگهداری داروها و انسولین مورد مصرفتان باشید، خیلی در معرض آفتاب قرار نگیرید، نوشیدنی های سالم و بدون قند زیاد بنوشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست