گمج کباب

دستور تهیه گمج کباب خیلی متنوع هست؛ حتی در اینکه آیا این غذا گردو داشته باشه یا نه، یا حتی در نوع سبزی های معطرش هم اختلاف نظر وجود داره. بنابراین شاید با روش هایی که شما شنیدین یا بلدین تفاوت داشته باشه! اصراری نیست که بگیم چی درسته و کی درست میگه!
اگه این روش مورد پسندتون بود درست کنید و لذت ببرین و جای ما هم خالی کنید.

 

“گمج کباب”

مواد لازم: برای 3 نفر

گردو: 50 گرم(تقریبا 2تا 3  قاشق غذاخوری)
گوشت: 250 گرم( معمولا گوساله، ولی دوست داشتین گوسفند هم میشه)
رب انار: 1تا 2 قاشق  غذاخوری (البته کمتر و بیشترش هم بستگی به ترشی رب تون داره و هم ذایقه تون به ترشی)
آب انار: بازم دلخواه
سبزیجات معطر شامل چوچاق، جعفری (برخی بارمبو هم میریزن) 100 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
نمک،فلفل سیاه، زردچوبه و گلپر

طرز تهیه:

گوشت رو با نمک و زرد چوبه و پیاز میگذارید بپزه.
پیاز کوچک رو رنده کرده، با گردوی سابیده و رب انار و مقدار کمی آب سرد مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشه. این مواد رو میگذاریم رو شعله تا بپزه(تقریبا مثل فسنجان).
آب انار(به مقدار کم) و سبزیجات معطر هم بهش اضافه میکنیم.
گوشت پخته شده هم اضافه کرده.
دم دمای پایانی جا افتادن خوراک، بهش گلپر و فلفل سیاه میزنیم.

نکته 1: این غذا همونطوری که اسمش کباب؛ نباید خیلی آب دار باشه که شبیه فسنجون بشه؛ بلکه باید خشک خشک باشه. حالا یا آب گوشتتون کم باشه که وقتی اضافه کردین باعث ابکی شدن خورشت نشه یا اینکه میزان آبی که برای حل کردن گردو به کار می برین کم باشه…

نکته 2: بعضیا این جوری که گفتم عمل نمیکنند. گوشت و پیاز رنده شده رو تفت میدن و بعد میپزن و بهش گردو و رب انار و سبزی میزنن و میزارن بپزه. و مدام بهش کمیآب سرد اضافه میکنن که روغن گردو بزنه بیرون.

نکته 3: در واقع موادی که این خوراک داره، همون موادیه که برای کباب ترش استفاده میشه، با این تفاوت که اون کباب رو منقل و این کباب در گمج درست میشه و برای همینه که باید خشک باشه و بدون آب!

 

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست