شش انداز بادنجان

شش انداز بادنجان

 

مواد لازم:

بادنجان قلمي بدون تخم پنج عدد
مغز گردو ساييده شده 300 گرم
رب انار دو قاشق سوپخوري
پياز سرخ كرده چهار قاشق سوپخوري
نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به ميزان لازم

 

طرز تهيه:

1. دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم. سپس مغز گردوي ساييده شده را در آن تفت مي‌دهيم.

2. پياز سرخ كرده و زردچوبه را افزوده و كمي ديگر تفت مي‌دهيم. دو تا سه پيمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه مي‌كنيم.

3. نمك و فلفل زده و با حرارت ملايم اجازه مي‌‌دهيم تا خورش به روغن بيفتد. در آخر به بادنجان‌هايي كه پوست گرفته‌ و به صورت حلقه‌اي خرد كرده‌ايم نمك زده و در آبكش به مدت دو ساعت قرار مي‌دهيم تا تلخي آن گرفته شود. سپس شسته، خشك نموده و سرخ مي‌كنيم. آنگاه بادنجان‌ها را به خورش اضافه كرده و اجازه مي‌دهيم تا جا بيفتد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست