اشپیل شور

طرز تهیه اشپیل شور

 

اشپیل در واقع همان تخم ماهی سفید است که به صورت بسیار متداول در استانهای شمالی کشور مورد استفاده قرار میگیرد.

 

مواد لازم برای اشپیل شور
نمک 2پیمانه
اشپیل (خام و متعلق به ماهی سفید) 2عدد

 

طرز تهیه اشپیل شور
برای تهیه اشپل شور بعد از خرید اشپیل آن را میشوییم؛ به طوری که کیسه آن آسیب نبیند. سپس آن را خشک کرده و 2برگهA4 را در ته ظرف مناسب و در دار انداخته و یک لایه نمک به قطر دو سانتی متر می پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می دهیم و بقیه نمک را روی اشپیل می پاشیم طوری که اشپیل دیده نشود و کاملا نمک اندود شود. دو ورق A4 دیگر را روی اشپیل قرار می دهیم. در ظرف را می بندیم. بعد از 10 روز و قرار دادن در دمای معمولی ،  اشپیل آماده مصرف می باشد.

 

نکات
1. اشپیل در استان گیلان در کنار اغلب غذاها مانند:میرزاقاسمی، باقلا قاتق ،گل در چمن و… مصرف می شود.
2. اشپل شور به علت نمک زیاد معمولا به مقدار کم و با غذا مصرف میشود. ولی قبل از مصرف آن بهتر است نمک زیادی آن را بگیریم .برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یک ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن ماری) بعد از 20 دقیقه بر می داریم.

 

نکات تکمیلی در مورد اشپیل شور

اشپیل شور جزو غذای محلی – گیلانی میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه می باشد.
اشپیل شور را می توانید در وعده پیش غذا – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست