باقالاقاتق

باقالاقاتق مشهورترین غذای گیلانی است و آن را با پاچ باقلا درست می کنند.

موادلازم: برای 5 تا 6 نفر: 2 کیلو باقلای تازه و یا 500 گرم باقلای خشک، یک دسته شویدتازه،4 عدد تخم مرغ، 1 بوته سیر رشتی،زردچوبه، فلفل و نمک، 150 تا 200 گرم روغن یا کره بهتراست.

طرزتهیه: پس از درآوردن دو پوست باقلای سبز آن راتمیز می شورییم. سیر را ریز می کنیم و دهمراه باقلا،زردچوبه، شویدخرد شده و کره در گمج می ریزیم . آن ها را حرارت  ملایم کمی سرخ می کنیم سپس آن قدر آب می ریزیم که روی باقلا را بپوشاند. خورشت باید آهسته بجوشد تا بپزد. بایدمواظب بود که باقلا له نشود، پنج دقیقه مانده به پختن، تخم مرغ ها را یک یک در آن می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا تخم مرغ بسته شود. سپس نمک و فلفل می زنیم و ظرف را بر می داریم.

این خورش با کته و کولی و یا ماهی شور،زیتون پرورده یا ماست و ترب سفید ،سیرترشی یا هفت بیجار صرف می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست