خورشت “آبکی” یا “ترش واش”

برای 5 نفر

مواد لازم:

سبزی 1 کیلو(نیم کیلویش ترش واش و بقیه نیم کیلو شامل گشنیز، چغندر، کمی تره،کوتکوتو، نعنا، چوچاق، بوانجیر، خیلی کم جعفری)
سیر: 1 بوته متوسط
گوجه: 4 عدد
بادمجان: بسته به میزان علاقه مندی شما به بادمجان
مرغ: تعداد تکه های مرغ به تعداد افرادی که نوش جان میکنند.
نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

1) مرغ را با نمک و زردچوبه تفت داده و سرخ کرده و با 2 لیوان(یا بیشتر) میذاریم بپزد.

2)سبزی رو سرخ میکنیم با نمک و زردچوبه. حالا برای سیر 2 راه دارید؛ یا سیر له شده رو همراه با سبزی سرخ کنید یا جداگانه و آخرسر به خورشت اضافه میکنید(راه دوم رو بهتون توصیه میکنم).

3) سبزی رو به مرغ نیم پز شده اضافه میکنیم

4) دوتا از گوجه ها رو رنده کنید، وقتی سیرتون سرخ شد، بهش اضافه کنید و چند تاب بدید(مثل املت) و سپس به خورشتتون که در حال جوش خوردنه اضافه کنید.

5)بادمجانی که نمک زدید و آبش رو گرفتین، سرخ کرده و به خورشتی که دیگه تقریبا جا افتاده اضافه کنید. گوجه باقیمانده هم همینطور.

6) فلفل سیاه رو هم تقریبا در انتهای کار اضافه کنید که بوی خوشش حفظ بشه.

پایان:مثل خورشت های دیگه با درب نیمه باز و شعله کم میذارید تا جا بیفته و روغن بندازه.

نوش جان

توضیح: این خورشت به خاطر وجود ترش واش و طبیعت ترشش، نیازی به ترشی نداره؛ ولی اگر احیانا چشیدین و کم ترش بود، از کمی آبغوره اضافه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست