ماهی مالاتا

مواد لازم : ماهی سفید ، سُماق ، نمک و فلفل .

طرز تهیه :

روش اول : شکم ماهی را خالی و روی یک سینی فلزی پهن می کنیم  . ماهی باید از شکم برش بخورد تا کاملاً پهن شود ، سماق و نمک و فلفل مخلوط را به طور یک نواخت روی سطح ماهی می ریزیم .سینی ماهی را به نانوایی سنگکی می دهیم تا درون تنور بگذارد . این ماهی را می توان در فر با حرارت 350 درجه به مدت یک ساعت بِرِشته کرد .

روش دوم : ماهی را از کله تا دُم شکاف طولی دهیم ، به صورت دو ورقه ی طولی بر محور مهره ها ، و آن را با مالاته سِخ (سیخ مالاته) مهار می کنیم .مالاته سِخ شبیه انبر است که به فاصله ی چند سانتی متر ، میله های افقی به طول 15-20 سانتی متر به آن وصل است و نوک آن با حلقه ای شبیه انبر بسته می شود . ماهی دو پاره شده را لای انبر می گذاریم و روی آتش سرخ می کنیم و به آن ترشی و یا موادی مانند (گردو ، رب انار ، سبزی معطر ) می زنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست