کال کباب

کال کباب با پلو و ماهی شور به تنهایی مصرف می شود اما با خورش های شیرین مثل قیمه غذای جانبی است .

مواد لازم : بادمجان درشت به تعداد نفرات ، آب انار تُرش یا آب غوره یا دانه انار تُرش ، سبزی (نعناع ، خال واش و چوچاق تازه یا خشک ) سیر ، نمک ، فلفل ، مغز گردوی سابیده شده .

طرز تهیه : بادمجان ها را از پهلو چاک می دهیم و روی آتش کباب می کنیم ، با پشت و رو کردن ، آن ها راا ز هر طرف پخته و نرم می کنیم . پس از کبابی شدن ، پوست آن ها را می گیریم . تخم بادمجان ها را جدا می کنیم . گوشت شان را با قاشق یا کوشت کوب له می کنیم . سیر را می کوبیم ، سبزی را می شوییم ، آن ها را خرد می کنیم ، سپس بادمجان ، سبزی ، سیر ، نمک ، فلفل ، مغز گردو و تُرشی (آب غوره یا آب یا دانه انار تُرش ) را با هم مخلوط می کنیم و به صورت خمیر در می آوریم . برای مصرف آن را در ظرف مناسب می ریزیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست