فندق قاتوق

“فندق قاتق” یکی از غذاهای محلی سالم و پرانرژی استان گیلان است که با فندق و مرغ و بادمجان و چاشنی های مختلف درست می شود.

 

مواد لازم برای فندق قاتق

فندق با پوست: یک کیلوگرم
مرغ: یک عدد
بادمجان: 500 گرم
رب انار ترش: سه قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: سه قاشق غذاخوری
آرد: یک قاشق غذاخوری
گلپر: نصف قاشق چای خوری
فلفل: نصف قاشق چای خوری
نمک، زردچوبه و روغن: به میزان لازم

 

طرز تهیه فندق قاتق

فندق ها را شکسته و مغز آن را به مدت یک ساعت درون آب گذاشته و تا جایی که می توانیم پوست دور آن ها را می گیریم.

سپس فندق ها را شسته و همراه آب درون مخلوط کن می ریزیم. (مثلاً دو پیمانه مغز فندق را با شش پیمانه آب مخلوط می کنیم)

وقتی فندق ها کاملاً له شدند، آن ها را درون قابلمه ریخته نمک، زردچوبه و رب انار را به آن اضافه کرده و در حین پخت، مرغ خرد شده را نیز به آن افزوده و وقتی که مرغ پخته شد، رب گوجه فرنگی و آرد را حل کرده و درون خورش می ریزیم تا کمی غلیظ شود.

سپس گلپر و فلفل را به آن اضافه می کنیم.

بادمجان ها را پوست کنده، سرخ می کنیم و پنج دقیقه قبل از این که غذا را از روی اجاق برداریم، در خورش می ریزیم تا مخلوط کاملاً به خورد بادمجان برود.

نکات تکمیلی در مورد فندق قاتق

فندق قاتق جزو غذای محلی – گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
فندق قاتق را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست