آغاز برداشت فندق در گیلان

باغداران گیلانی برداشت فندق را در باغ های خود آغاز کردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، منوچهر پارسافر مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: ۵۸ هزار باغدار گیلانی برداشت فندق را در باغ‌ های خود آغاز کردند.

وی افزود: برداشت از ۱۸ هزار و ۶۸۱ هکتار باغ فندق تا پایان شهریور ادامه دارد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: پیش بینی می‌شود باغداران گیلانی امسال ۱۱ هزار تن فندق به ارزش ۱۱۰ میلیارد تومان برداشت کنند.

منوچهر پارسافر بابیان اینکه گیلان قطب نخست تولیدفندق در ایران است افزود: افزایش تعداد واحد‌های فرآوری مهمترین نیاز تولید این محصول در گیلان است.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گیلان گفت: رودسر، سیاهکل، املش، تالش، رودبار و آستارا مهمترین مناطق تولید فندق در گیلان است.

وی تصریح کرد: در زمان کنونی فندق‌های تولیدی گیلان فقط به صورت آجیل استفاده می‌شود، این درحالیست که در کشور‌های پیشرفته صنعتی از فندق بیش از ۱۰۰ محصول آرایشی، بهداشتی و غذایی تولید می‌شود.

مصرف فندق برای تقویت حافظه، درمان بیماری‌های گوارشی بسیار موثراست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست