پنیر برشته شمالی

طرز تهیه پنیر برشته شمالی

پنیر برشته یکی از غذاهای سنتی شمال کشور است که به پنیر وورووشته، پنیر وروشون هم شناخته می شود. املت شمالی را با هر پنیر ایرانی که دوست دارید می توانید درست کنید؛ از پنیر لیقوان و گوسفندی گرفته تا پنیر سفید ساده (فتا). می توانید این خوراک را بدون سیر و شوید نیز تهیه کنید.

 

مواد لازم پنیر برشته شمالی

پنیر فتا (سفید) یا لیقوان:  400 گرم

تخم مرغ: 4 عدد

سیر: 2 حبه

روغن: 2 قاشق غذاخوری

شوید خشک: 1 قاشق غذاخوری

زرد چوبه: ½ قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

 

طرز تهیه پنیر برشته شمالی

روغن یا کره را در تابه ای روی شعله ملایم گرم کرده و بعد زرد چوبه را به آن اضافه کنید.
سپس پنیر را خرد کرده و به آن اضافه کنید. (می توانید ابتدا روغن را داغ کنید بعد مقداری کره داخل آن بریزید که کره داخل روغن آب شود و نسوزد)
صبر کنید تا پنیر شروع به آب شدن کند. سیر را رنده کرده و به خوراک اضافه کنید. مخلوط را به آرامی هم بزنید. (دقت کنید حرارت زیر تابه ملایم باشد و گرنه به سرعت پنیرتان می سوزد)
تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه شکانده و با چنگال هم بزنید.
یک قاشق غذاخوری شوید خشک را به مواد اضافه کنید.
تخم مرغ های مخلوط شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید.
نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید. و اجازه دهید غذای شما به میزانی که دوست دارید بپزد.
پنیر برشته را می توانید با نان یا کته که به املت شمالی معروف است سرو کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد پنیر برشته شمالی

پنیر برشته شمالی جزو غذای محلی – گیلانی میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
پنیر برشته شمالی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست