مواد لازم : گوشتِ مغزِ رانِ بدونِ چربیِ گوساله یا گوسفند ، لپه ، پیاز ، تخم مرغ ، زرد چوبه ، نمک و فلفل .

طرز تهیه : گوشت تکه تکه شده و پیاز خرد شده و لپه را همراه زردچوبه با چهار پیمانه تا پنج پیمانه آب می پزیم . هنگامی که گوشت و لپه کاملاً پخت ، دَرِ ظرف را برمی داریم و مرتب هم می زنیم تا آب آن تمام شود و ته بگیرد ، سپس آن ها را در نمکیار می ساییم وبه صورتِ گوشتِ کوبیده ی نرم که حالت کش دارد ، در می آوریم . آن گاه آن را با تخم مرغ مخلوط می کنیم تا مایه تقریباً شُل شود . به آن نمک و فلفل می زنیم و مانند سایر شامی ها در تابه سرخ می کنیم .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست