بورانی بادمجان

مواد لازم:

600 گرم بادمجان
250 گرم گوجه فرنگی
3 حبه سیر
1 فنجان ماست
4/1 تا 2/1 فنجان روغن
نمک و فلفل به میزان لازم
نان لواش یا چیپس چیتا

 

طرز تهیه:

1. بادمجان را برش داده و نمک می پاشیم و به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت می دهیم.

2. نمک ها را از روی بادمجانها پاک کرده و در ماهی تابه سرخ می کنیم تا فقط کمی طلایی شود. پس از سرخ شدن ، بادمجان را در یک ظرف روی یک حوله کاغذی می گذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود.

3. در این زمان، برش گوجه فرنگی را داخل میکسر ریخته یا رنده می کنیم و بعد سیر و نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

4. در یک قابلمه مقداری روغن زیتون ریخته و بادمجانها را ته آن می چینیم و پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. با پشت قاشق یا گوشت کوب بادمجانها را کاملا له می کنیم.

5. نصف فنجان آب گرم اضافه می کنیم و به مدت 25 الی 30 دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا تمام آب آن تبخیر شود. مراقب باشید بادمجانها ته نگیرد. مرتب هم بزنید.

6. در نهایت ماست را به بادمجان و گوجه فرنگی اضافه کرده و خوب به هم بزنید. میزان نمک و فلفل آن را بچشید و  همراه نان لواش یا چیپس چیتا سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست