طرز تهیه خورش انار (ناردون) با مرغ

طرز تهیه خورش انار (ناردون) با مرغ

این خورش را در فصل پاییزو زمستان که فصل انار است و مخصوصا در شب یلدا  تهیه کرده و همراه با مرغ میل کنیدو از طعم جدید و جادوی آن لذت ببرید، در شمال کشور این غذا را به اسم خورش انار و ناردون هم می شناسند.

مواد لازم:
مرغ  ۱ عدد
پیاز درشت   ۱ عدد
دانه انار تازه  ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی (اختیاری)   1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل ، زردچوبه، دارچین و روغن   به مقدار لازم

طرز تهیه :
مرغ را کمی سرخ کرده و با ۲ لیوان آب به مدت ۱/۵ ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد.

پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی می کنیم.

دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا آب انار کشیده شده و خورشت به روغن بیفتد.

در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم.

در کنار مرغ یا گوشت پخته شده قرار می دهیم.

توجه داشته باشید که تنها کمتر از یک پیمانه آب داخل خورش باقی مانده باشد.

خورشت را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیمساعت روی حرارت ملایم نگه می داریم تا اصطلاحاً جا افتاده و کاملاً به روغن بیفتد. غلظت خورش مانند فسنجان باشد.

در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهیم.

 

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست