فسنجان رشتی

این خورش یکی از خورش های مجلسی، معروف و متداول گیلان است.

مواد لازم:مرغابی یا خوتکا یا مرغ، مغزگردو، رب انار ترش ، نمک و فلفل

طرز تهیه : مغز گردوی سایید شده را با سه یا چهار لیوان آب و ترشی انار در گمج می گذاریم تا با حرارت ملایم ، دو تا سه ساعت آهسته بجوشد باید آن را هم زد تا ته نگیردو بوی خامی گردو از بین برود و خورش به روغن بیفتد. سپس مرغ را همراه نمک و فلفل می گذاریم تا کاملا بپزد، آب آن کم شودو خورش جا بیفتد.

در گیلان معمولا در میهمانی ها فسنجان را با مرغابی تهیه می کنند که دراین صورت پس از نیم پز شدن مرغابی رب انار می ریزیم . گیلانی ها فسنجان را ترش و سیاه رنگ می پسندند، اگر رنگ خورشت به قدر کافی سیاه نباشد، یک تکه آهن ، یک نعل اسب یا کفگیر آهنی را روی آتش داغ می کنند و درخورش می گذارند و پس از سیاه شدن خورش آن را بر میدارند، برخی در آن بادمجان سرخ کرده نیز اضافه می کنند.

فسنجان را با کته و ماهی شور یا ماهی دودی می خورند،ترب سفیدو باقلا مازندرانی تازه یا خیس کرده از چاشنی های دیگر این خورش است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست