کوکوی اشپل

طرز تهیه کوکوی اشپل

کوکوی اشپل غذای محلی گیلان است. اشپل، همان تخم یا خاویار ماهی است.

 

مواد لازم برای کوکوی اشپل

سبزی (تره- جعفری- شوید- نعنا): 300 گرم
سیب زمینی متوسط: 3 عدد
پیاز متوسط: 1 عدد
تخم مرغ: 5 عدد
سیر: 3 حبه
اِشپل: 3 عدد
نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم

 

طرز تهیه کوکوی اشپل

سبزی، پیاز، سیب زمینی و سیر را چرخ می کنیم.

سپس اشپل ماهی را داخل آن ریخته و له می کنیم (می توانیم با میکسر همه را میکس کنیم).

سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخم مرغ ها را در آن می شکنیم و خوب هم می زنیم.

داخل تابه کمی روغن مخصوص سرخ کردنی می ریزیم.

وقتی روغن داغ شد، مایهٔ کوکو را داخل آن می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد.

وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را برش می زنیم و برمی گردانیم تا روی دیگر آن هم بپزد.

زمان لازم برای پخت این کوکو، نیم ساعت تا چهل دقیقه می باشد و برای شش نفر مناسب است.

 

نکات تکمیلی در مورد کوکوی اشپل

کوکوی اشپل جزو غذای محلی – گیلانی میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کوکوی اشپل را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست