44 پروژه سرمایه گذاری از سوی میراث فرهنگی گیلان در دهه فجر افتتاح می شود

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان از افتتاح 44 پروژه سرمایه‌گذاری در حوزه های عملکردی این اداره کل به مناسبت ایام الله دهه فجر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری گیلان؛ ظهر امروز رضا علیزاده در جمع خبرنگاران با گرامیداشت دهه مبارک فجر ؛ از این ایام بعنوان مهم‌ترین مقوله انقلابی و میراث ارزشمند جمهوری اسلامی ایران یاد کرد و گفت: این ایام فرصت خوبی برای انعکاس اقدامات صورت گرفته از سوی خدمتگذاران نظام است.

علیزاده “اقتصاد مقاومتی” را سرفصل تمامی فعالیت های میراث فرهنگی گیلان در سالهای اخیردانست و بیان داشت: رسیدن به این مهم مستلزم تعاملات بین دستگاهی و نیز همراهی سازمانهای مردم نهاد و سرمایه گذاران بخش خصوصی خواهدبود.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان از افتتاح 44 پروژه سرمایه‌گذاری در حوزه های عملکردی این اداره کل در دهه مبارک فجر خبر داد و گفت: به یمن سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب بصورت نمادین 38 پروژه با حضور مسئولان کشوری و استانی افتتاح می شود.

این مسئول۴۴ پروژه سرمایه‌گذاری مذکور را شامل ۱۶ واحد اقامتی، ۹ واحد پذیرایی، دو طرح بوم‌گردی، یک طرح ویژه واحد پذیرایی، ۹ کارگاه صنایع‌دستی، دو خانه مسافر، سه کمپینگ و یک پروژه زیرساختی روشنایی در محور سیاهکل‌ـ دیلمان اعلام نمود .

وی حجم سرمایه گذاری پروژه‌های مذکور را 75 میلیارد تومان عنوان کرد و بیان داشت: حدود 56 میلیارد تومان از این رقم آورده سرمایه‌گذار و مابقی از محل تسهیلات بانکی تامین شده است.

علیزاده با اشاره به اینکه افتتاح پروژه‌ها برای ۴۶۶ نفر در بخش گردشگری و صنایع‌دستی ایجاد اشتغال نموده، یادآور شد: پروژه‌های دهه مبارک فجر در شهرهای آستانه‌اشرفیه، بندرانزلی، املش، رودبار، رضوانشهر، رودسر، سیاهکل، شفت، فومن، لاهیجان و ماسال مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی به تدوین بسته حمایتی از صنایع‌دستی اشاره کرد و گفت: تدوین بسته حمایت از کارگاه‌های صنایع‌دستی، ایجاد بسته هتلینگ و تدوین بسته حمایت از گردشگری جزو اقدام‌های اداره کل در راستای اقتصاد مقاومتی بوده که در دو محور ارتقای توان تولید ملی و توسعه صنایع‌دستی و گردشگری است.

این مسئول با اشاره به اینکه ۶ روستای گیلان شامل اسطلخ‌خان ، دهنه‌سر شیجان ،عنبران ،حلیمه جان و قاسم آباد سفلی و علیا برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مبنی بر اجرای طرح روستای بدون بیکار بصورت پایلوت انتخاب شدند، خاطرنشان کرد: ۲۲۰ کارگاه تولید انفرادی و گروهی در این روستاها تشکیل شده است.

وی اضافه کرد: برای اجرای طرح روستای بدون بیکار مراحل مطالعاتی ویژه ای صورت گرفته و با همکاری صندوق کارآفرین امید و اخیرا بانک سینا اتمام پروژه های مذکور بزودی محقق می گردد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان حمایت از تولید داخلی و تکیه بر توانایی های فردی و اجتماعی خانوار روستایی را گامی در میسر نمودن اقتصاد مقاومتی قلمداد کرد و افزود: حمایت از هنرمندان صنایع دستی  از طریق آموزش نیروی انسانی، صدور کارت شناسایی و پروانه تولید انفرادی،مشاوره در جهت ایجاد اشتغال و راه اندازی شبکه توزیع و نیز اعطای وام های زودبازده بخشی از فعالیت های صورت گرفته در سالهای اخیر است.

 این مسئول با تاکید بر لزوم گسترش بهره گیری از خدمات تشکل های زیرمجموعه حوزه میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان ، حضور در نمایشگاههای متعدد ایران و جهان را ماحصل این تعاملات دانست و تصریح کرد:

امید است که طی هفته آینده در نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته تهران با حضور این فعالین موفقیت و کسب رتبه برتر را شاهد باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست