خورش طلا کوله گیلانی

خورش طلا کوله گیلانی

طلا کوله از خورش های استان گیلان می باشد که بسیار خوشمزه و محبوب است.

 

مواد لازم برای خورش طلا کوله گیلانی
مرغ یا گوشت 1.5 کیلوگرم
آرد برنج 1 قاشق غذاخوری
آب 3 لیوان
جعفری خرد شده 150 گرم
گردو 300 گرم
نعناع 150 گرم
گشنیز 150 گرم
آبغوره 1 پیمانه
روغن 4 قاشق غذاخوری
پیاز داغ 4 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه خورش طلا کوله گیلانی
خورش طلا کوله را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه نمود ، اگر از مرغ استفاده نمایید به زبان محلی به آن خورش طلا کوله غورابه می گویند.خورش طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار دلچسب می باشد.
اگر از گوشت استفاده می نمایید گوشت بدون اسنخوان باشد بهتر است. گوشت یا مرغ را به خوبی شسته و به همراه پیاز داغ و 3 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا بپزد.
سبزی ها (جعفری،نعناع،گشنیز) را خوب خرد نمایید و با 4 قاشق غذاخوری روغن سبزی های معطر را کمی سرخ نمایید و داخل قابلمه گوشت بریزید.
مغز گردو را چرخ کرده و به خورش اضافه کنید ، سپس با نمک و فلفل و آبغوره طعم خورش طلاکوله را مطلوب ذائقه خود نمایید.
آرد برنج را با کمی آب خنک رقیق نموده و آرام آرام به خورش بیافزایید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید تا خورش طلا کوبه جا بیافتد و با برنج سفید میل نمایید.

 

نکات تکمیلی در مورد خورشت طلا کوله

خورشت طلا کوله جزو غذای محلی – گیلانی میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورشت طلا کوله را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست