میرزا قاسمی با گردو

طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو

در این مطلب یک روش دیگر برای تهیه میرزا قاسمی آموزش خواهیم داد که به آن گردو هم اضافه خواهیم کرد.

 

مواد لازم برای میرزا قاسمی با گردو
گوجه فرنگی 400 گرم
بادنجان سه عدد
گردوی آسیاب شده یک پیمانه
کره 100 گرم
سیرداغ سه قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل و نمک به میزان لازم
تخم مرغ دو عدد
سیر دو حبه

 

طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو
بادنجان را کباب پز کرده و بعد از ساطوری کردن با یک لیوان آب و دو حبه سیر می گذاریم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه می کنیم. بادنجان و گردو باید به روغن بیفتد، سپس گوجه فرنگی ها را نگینی کرده و با کره و سیرداغ تفت می دهیم و با ادویه ها به مواد بالا اضافه می کنیم. باید حرارت ملایم باشد تا کاملا گوجه فرنگی ها و بادنجان له شود. تخم مرغ ها را جداگانه نیمرو کرده و روی میرزاقاسمی آماده شده می گذاریم.

 

نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی

میرزا قاسمی جزو غذای محلی – گیلانی میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
میرزا قاسمی را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست