دیبیجا

دیبیجا یک غذای گیلانی با ماهی است که می توانید برای یک وعده غذایی بسیار مناسب باشد.

 

مواد لازم برای دیبیجا

اشپل (ماهی سفید): 1عدد
تخم مرغ: 3عدد
برگ سیر: یک دسته
کره: 100گرم
گلپر: 1چهارم قاشق چایخوری
انار (دان شده): نصف پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه دیبیجا
در تابه ای کره را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود. اشپل را در ظرفی با چنگال زده تا پوست آن جدا و دانه دانه شود، سپس داخل تابه می ریزیم. برگ سیر را شسته و با فاصله دو سانتی متر آن را خرد می کنیم. وقتی رنگ اشپل تغییر رنگ داد، از تابه خارج کرده و برگ سیر را تفت می دهیم. زمانی که برگ سیر نرم شد، مجددا اشپل را داخل تابه می ریزیم. انار را همراه گلپر می افزاییم. تخم مرغ ها را در کاسه ای همراه نمک و فلفل می زنیم، سپس در تابه حاوی اشپل و برگ سیر ریخته تا سفت شود. وقتی که یک طرف سرخ شد، آن را برمی گردانیم و با آب نارنج و کته برنج سرو می نماییم.
نکات
1. سعی کنید تا حد ممکن از روغن کمی استفاده کنید چون اشپل خودش حاوی روغن زیادی است.
2. در شمال کشور معمولا آن را با چلوکباب، زیتون پرورده، باقالی و مغز گردو میل می کنند .

نکات تکمیلی در مورد دیبیجا

دیبیجا جزو غذای محلی – گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
دیبیجا را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست