کولی غورابیج

مواد لازم:
ماهی کولی ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۱۵۰ گرم
سبزی ‌ها شامل (نعناع، چوچاق، خال واش، گشنیز) جمعاً ۲۵۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه کمی
آبغوره ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گردو را آسیاب کنید و با ۴ لیوان آب بپزید تا به روغن بیفتد، ماهی کولی را بعد از خالی کردن شکم و سر بشویید و با نمک و فلفل مزده دار کنید و درون تابه با روغن سرخ کنید و به گردوی در حال پخت که به روغن افتاده اضافه کنید.
سبزی‌ها را که خرد کرده‌اید و سرخ نموده‌اید به خورش اضافه کنید و آبغوره بزنید و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید و با کته سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست