ترش تره

مواد لازم: یک کیلو سبزی (شامل: اسفناج،جعفری،گشنیز،شوید،تره،خال واش،نعناع)،یک بوته سیر،نصف فنجان برنج یایک قاشق آرد برنج،4 عدد تخم مرغ،یک فنجان آب غوره یا نارنج،روغن،زردچوبه،نمک و فلفل.

طرزتهیه: سبزی را خوب ریز و خرد میکنیم،بایک قاشق آرد برنج یا برنج شسته و دوسه لیوان آب می گذاریم بجوشد. سیر را با نمک کوبیده در روغن و زردچوبه سرخ می کنیم، وقتی سبزی پخت، نیمی از سیر سرخ شده را به آن اضافه می کنیم، تخم مرغ ها را دربقیه ی سیر می شکنیم و سرخ می کنیم. ادویه، آب غوره یا نارنج به سبزی می افزاییم، بعداز چند بار جوش خوردن و جا افتادن ظرف را بر می داریم. آب این خورش نباید زیاد باشد. آن را معمولا باکته ، ترب و ماهی شور یا دودی می خورند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست